Hinds Head : un 50e anniversaire royal !

Publié le 27 mars 2013 | Pas de commentaire

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Pour célébrer le 50ème anniversaire du passage de la reine Elizabeth II, Heston Blumenthal du restaurant Hinds Head mettra les petits plats dans les grands le 23 avril. 

Situé dans un bâtiment classé du XVe siècle au coeur du village de carte postale de Bray, son célèbre pub qui sert des plats anglais traditionnels avec une note moderne proposera un dîner commémoratif dans la pièce même où le couple royal organisa un déjeuner. La liste des invités comporte de nombreux personnalités. La princesse Anne, le roi de Norvège, la reine du Danemark, la Reine de Suède ainsi que d’autres têtes couronnées et dignitaires ont déjà répondu présents. 

Pour cette date pas comme les autres, le chef Kevin Love a crée une interprétation moderne du menu d’origine inspiré par le homard, l’agneau et la tarte à la mélasse. Réservez votre table, cette soirée unique qui s’annonce comme historiquement gourmande commencera à 19h précises. Menu : 65€, hors boissons.
The Hinds Head, High Street, Bray, West Berkshire, Royaume-Uni. Tél. : + 44 1628 626 151 et hindsheadbray.com

English Version

Hinds Head : a royal 50th birthday !

Heston Blumenthal’s Hinds Head celebrates the 50th anniversary of the Queen’s last visit in style. Located in a listed 15th-century building in the heart of a picture-postcard village, the award-winning Michelin star pub Hinds Head, Bray, serves historic British dishes with a cutting edge spin. To celebrate its’ royal heritage there’s a souvenir dinner planned on Tuesday 23rd April. On the same date in 1963, Her Majesty the Queen and Prince Philip hosted a luncheon in the room that now proudly bears the name « The Royal Room ». The 50-strong, guest-list included royals such as Princess Anne, the King of Norway, the Queen of Denmark and the Queen of Sweden along with other royals and dignitaries. To celebrate the 50th anniversary of her Majesty The Queen’s visit this year, head chef Kevin Love has created a modern interpretation of the menu inspired by the lobster, lamb and treacle tart served at the original luncheon. This unique evening features a 5 course menu at £55 per person plus drinks, starting at 7PM sharp.
The Hinds Head, High Street, Bray, West Berkshire, United Kingdom.
Tel. : + 44 1628 626 151 and hindsheadbray.com
Margaret Kemp

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